Tur-Orientering

Tur-orientering Halden er et samarbeidsprosjekt mellom Gimle IF, Halden SK, Idd Sportsklubb og Tistedalen Friluftslag.
Tur-orientering Halden er et fint tilbud til de som er glad i å gå i skog og mark. 

Familie/barn har enkel orientering - lette poster langs sti/vei.
Tilbud: Disse kartene til familie/barn kan lastes ned gratis.
Gå inn på www.turorientering.no/halden for mer info.

Gå inn på http://www.turorientering.no og registrer deg som ny bruker. Vi ber om at du registrerer deg med fullt navn og adresse, samt e-mail. Dette for at vi lettere kan finne frem ved eventuell premiering, og at du kommer med riktig navn i adelskalenderen.

 

Gå deretter til “Finn arrangør” og velg Halden, eller gå rett til http://turorientering.no/halden. Der velger du “Poster”, deretter nummeret på posten og taster inn koden. Etter første registrerte post blir du registrert som deltaker og kommer med i poenglistene. Du kan også gå inn på “Grupper” under poenglister og melde deg inn i en gruppe.  Hvis ikke du finner en passende gruppe så kan du si fra ved å bruke “kontakt arrangøren” på høyresiden når du er på tur-o-halden.no

 

Det finnes en egen tur-o app som kan lastes ned via link på turorientering.no til AppStore og Google Play. Med app’en kan man kjøpe og laste ned kart og klippe poster rett på sin smarttelefon. App’en kan brukes på turorientering i hele Norge.

Premiering

Det er mange fine premier å vinne for alle som har tatt minst 25 tur-o-poster. Husk at postene må være registrert på nettet eller kontrollkort levert inn før fristen som er 6. oktober.

Toppremien er også i år et gavekort gitt av Båt-Holm AS som kan brukes på GPS- eller båtutstyr. Båt-Holm holder til ved Lundestadbrua på Sørlifeltet. I tillegg er det mange gavekort gitt av våre støttespillere. En stor takk til våre sponsorer:

Konvolutter kan kjøpes  hos Kiwi Risum Mat og Felleskjøpet Agri BA og Norli Køhn.

Pris kr 250 for konvolutt for vanlig turorientering.  Pris kr 100 for familie og barn. Håper det blir mange fra  Idd Sportsklubb som ønsker å finne poster og registrere dem på nett.   Meld deg da inn under  gruppen:  Idd Sportsklubb.  Kanskje vi kan få noen registreringer denne sesongen.   

Sunniva Ulseth Pettersen og Marit Bokerød Hansen representerer Idd Sportsklubb med løypelegging, pakking og distribusjon av konvolutter i årets opplegg.

God tur og lykke til!